Idag var det dags att laga mat på öppen eld.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151822125040847773150844386.jpg)
Ska man elda behöver man först hugga ved.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151847432922123315605364014.jpg)
Vi började med att koka vatten så vi kan koka nudlarna.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151847528977051635463691270.jpg)
Under tiden hackas det grönsaker så som morot, purjolök, rödlök, palsternacka och broccoli.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151847545288811485715294485.jpg)
Allt blandas så det är redo för murikan
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151923086784432728541468746.jpg)
I med olja och sedan i med alla grönsaker som ska stekas rejält.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151923132516585638601040419.jpg)
Tillsist läggs de kokta nudlarna i tillsammans med lite sweet chilli.
![](https://www.trollhattansscoutkar.se/wp-content/uploads/2023/03/img202303151928417376887537266715023.jpg)
Färdigt att servera!