Matlagning utomhus kan göras på många sätt, idag gjorde vi foliepaket.
En buffe av råvaror.
Först bygga en ”kanot”
Sedan fylla med alla godsaker
Sedan på med paketet på grillgallret
Under tiden så lekte vi sardinburk.
En riktig scoutmåltid är består av två rätter 😀
Vi gjorde kaneläpplen med vaniljsås till efterrätt även det på brasan!
Roger Thurhagen
Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över".
Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar från och med hösten 2021 är jag på Upptäckarna Sjuntorp.
Efter en tid som vice ordförande i kåren har jag nu övergått till att ansvara för kårens programverksamhet samt är webmaster för hemsidan. Varit med och byggt upp kårens lägermattält samt det fasta vindskyddet i Lipered.
Ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare på Scouternas nationella storläger Jamboree 17.
Åkte som avdelningsledare på WSJ, Worlds Scout Jamboree i USA under 28 fantastiska dagar.
VAr med och skapade ett nytt nationellt arrangemang sommaren 2021 & 2022 med rollen som kommunikationsansvarig och patrulledare för Blå Hajken Vikväringarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland veckan innan midsommar för scouter i Äventyraråldern. Ledarmot i Västbodals scoutdistrikts styrelse samt med i Scouternas referensgrupp för kommunikation.
Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.