Att laga mat utomhus kan göras på många sätt. Denna terminen har ju dessutom upptäckarscouter tema återvinning.
Varje patrull fick i uppgift att:
Göra upp eld i eldfaten
Göra pizzadeg
Här görs det deg.
Det gäller att använda rätt mått till rätt ingrediens.
Samtidigt som elden tar fart.
Så in med pizzan i burkugnen.
Smarrig!
Bra jobbat scouter!
Roger Thurhagen
Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över".
Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar från och med hösten 2021 är jag på Upptäckarna Sjuntorp.
Efter en tid som vice ordförande i kåren har jag nu övergått till att ansvara för kårens programverksamhet samt är webmaster för hemsidan. Varit med och byggt upp kårens lägermattält samt det fasta vindskyddet i Lipered.
Ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare på Scouternas nationella storläger Jamboree 17.
Åkte som avdelningsledare på WSJ, Worlds Scout Jamboree i USA under 28 fantastiska dagar.
VAr med och skapade ett nytt nationellt arrangemang sommaren 2021 & 2022 med rollen som kommunikationsansvarig och patrulledare för Blå Hajken Vikväringarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland veckan innan midsommar för scouter i Äventyraråldern. Ledarmot i Västbodals scoutdistrikts styrelse samt med i Scouternas referensgrupp för kommunikation.
Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.